Informatie Energetix Magneetsieraden en wellness producten

Magneetsieraden en wellness producten van Energetix

Door allerlei invloeden van buitenaf zoals spanning en stress maar ook elektrosmog zoals de gsm, pc, zendmasten en eigenlijk alles van op afstand bestuurbaar is kan de structuur van ons weefsel en spieren in de war raken en minder gaan functioneren.

Het gevolg kan zijn dat we lichamelijke en/of geestelijke klachten krijgen.

Met behulp van magneten worden de cellen (alle cellen in ons lichaam bezitten een + en een – kant) weer geordend en komt uw lichaam weer in balans.
Magneetsieraden brengen uw lichaam weer in balans maar ook verbeteren ze, de:
*doorbloeding,
*verhogen van het zuurstofgehalte,
*verhogen van het energiepeil,
*verhogen het zelfgenezend vermogen,
*verbeteren de afvoer van afvalstoffen.

In enkele sieraden sieraden is als extra koper verwerkt, bijv. aan de binnenkant van de armbanden  440 , 439, 1232 e.d. of op het magneethart.
Koper is ontstekingsremmend en heeft een positieve invloed op onze hormoonhuishouding.
Dus heeft u last van uw gewrichten of is u lichaam ontstekingsgevoelig of heeft u last van uw hormonen  dan is een sieraad met koper aan te raden.
De koper kan gaan verkleuren, dit is een reactie van uw lichaam dat u de koper nodig heeft en kan verder geen kwaad.
De eventuele verkleuring op u huid dan u verwijderen met een beetje citroensap en op het sieraad hoeft het niet verwijderd te worden.

Werking van de magneetsieraden

De sieraden zijn geen geneesmiddel maar kunnen wel een positieve werking hebben op ons lichaam.

Energetix sieraden zijn sieraden met magneten van het Duitse bedrijf “Energetix Bingen”. Ze maken gebruik van één van de beste magneten, namelijk Neodymium, deze verliezen maar 1 % van hun kracht in 100 jaar.

Magneten hebben een positief effect op ons lichaam. Omdat we sneller last hebben van stress en allerlei negatieve invloeden van buitenaf zoals elektrosmog van elektrische apparaten kan het magnetisch veld van ons lichaam verstoord raken en uit balans raken. De bloedcellen “kleven” dan aan elkaar en kunnen zodoende minder zuurstof transporteren en minder makkelijk door de aderen stromen.

Door de sterke neodymium magneten (1200 Gauss, is 4x krachtiger dan een “gewone” magneet) komen de bloedcellen los van elkaar te liggen en kunnen meer zuurstof transporteren en nu ook de allerkleinste haarvaatjes bereiken. Hierdoor kan het lichaam zich beter verdedigen tegen (ziekte) aanvallen en versterkt ons eigen immuunsysteem zich aanzienlijk, ook op de hormoonhuishouding heeft dit positieve invloed.

De sieraden zijn eigentijdse sieraden die exclusief, duurzaam, modieus, klassiek en betaalbaar zijn , ze zijn tevens nikkel- en allergievrij. Ze mogen alleen niet gedragen worden als u een pacemaker of een insulinepompje draagt dit i.v.m. het leeg trekken van de batt

erijen.

Armbanden, kettingen, oorbellen e.d. Deze zijn 100% nikkelvrij en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De “gouden” armbanden. zijn verguld en alle sieraden zijn hoogwaardig gepolijst. De magneetjes zijn onzichtbaar weggewerkt, sommige armbandjes bevatten koper. Koper is een ontstekingsremmer en dient op de huid gedragen te worden