Zwangerschapsmassage

Rust

Het leven met een pasgeboren baby kan erg hectisch zijn. Het is daarom extra belangrijk om alle vrije uurtjes tijdens jouw zwangerschap helemaal tot rust te komen en lekker te genieten. Hoe kan dit beter dan met een massage! Zo kan je in alle luxe extra tot rust komen en genieten.

Verlichting

Heb jij last van zwangerschapskwaaltjes, zoals rugpijn, opzette voeten of slapeloosheid? Het is dan extra belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf om lekker te relaxen. Daarnaast zorgen zwangerschapsmassages ervoor dat jouw zwangerschapskwaaltjes verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen. Niet alleen tijdens je zwangerschap ervaar je verlichting van klachten, ook complicaties tijdens de bevalling nemen aanzienlijk af.

Ontspannen

Wanneer je zwanger wordt gebeurd er veel met je hormoonhuishouding wat de nodige stress kan geven.  Maak jij je daarnaast druk over wanneer je verlof ingaat en dat alles op orde moet zijn voor de komst van de baby? Een massage kan je helpen om even lekker te ontspannen.

Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 60 minuten.
Neem vrijblijvend contact op!

Soorten Zwangerschapsmassages

Zwangerschapsmassage

Ervaar je lichamelijke klachten tijdens je zwangerschap? Een zwangerschapsmassage duurt 60 minuten. Dat is een hele lichaamsmassage en als je wilt wordt je buik ook gemasseerd. Naast de verlichting van zwangerschapskwaaltjes heeft het ook een positieve invloed op de gezondheid van jou en je baby. Als je lekker in je vel zit en ontspannen bent, werkt dit ook door naar je baby.

Ben je benieuwd welke zwangerschapsmassages wij allemaal aanbieden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren en wensen!
Bekijk hier alle Tarieven

AFSPRAAK MAKEN

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op voor het maken van een afspraak!

Laat hier je gegevens achter!

Selecteer een geldig formulier