Fysiek massage

Graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Erna van Oostrom.

Liefde voor sporten heb ik van huis uit meegekregen en ik ben hierin ook altijd geïnteresseerd gebleven. Doordat ik zelf in de loop van de jaren een aantal blessures heb gehad werd ik nieuwsgierig naar de mogelijke behandelingen van blessures, maar vooral ook hoe ik deze kon voorkomen. 

Daarom ben ik de opleiding sportmasseur gaan volgen en ik heb 1 juni 2013 mijn diploma gehaald. Ik ben het masseren en alles op het vakgebied daaromheen zo leuk gaan vinden dat ik besloten heb om naast mijn huidige baan een praktijk te starten. 

Naast mijn vaste baan (financiële administratie) ben ik nu volop aan het werk in mijn praktijk en daarnaast ben ik in de weekenden regelmatig als masseur aan het werk bij Sauna Swoll.

Op het moment is mijn praktijk volop in ontwikkeling, waarbij de focus ligt op het geven van hele lichaamsmassages. Daarnaast ga ik binnenkort starten met geven van workshops baby- en kindermassage.

Al mijn massages zijn Massages op Maat, d.w.z. dat in overleg met de klant de massage afgestemd wordt op de klant en zijn/haar vraag cq klacht. Bij vervolgmassages wordt er elke keer opnieuw afgestemd met de klant en de massage eventueel aangepast. Elke massage is dus uniek.

Ik verheug me er nu al op je te mogen begroeten in mijn praktijk.