Fysiek massage

Graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Erna van Oostrom. Liefde voor sporten heb ik van huis uit meegekregen en ben hierin ook altijd geïnteresseerd gebleven. Doordat ik zelf in de loop van de jaren een aantal blessures heb gehad ben ik nieuwsgierig geworden naar de mogelijke behandelingen van blessures, maar ook hoe deze te voorkomen. Verder ben ik ook altijd geïnteresseerd geweest in het hoe en waarom van de opbouw van trainingen.

Daarom ben ik de opleiding sportmasseur gaan volgen en ik heb 1 juni 2013 mijn diploma gehaald. Ik ben het masseren en alles op het vakgebied daaromheen zo leuk gaan vinden dat ik besloten heb om naast mijn huidige baan een praktijk te starten. Vanaf 1-10-2013 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik ben lid van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) en houd mijn licentie geldig door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen.

Mijn specialisatiecursussen tot nu toe zijn:
Blessurepreventie
Ontspanningsmassage
Magneetmassage
Stoelmassage
Specialisatie lage rugpijn
Specialisatie rug/nek/schouderZwangerschapsmassage
Kindermassage
Babymassagen (september 2017)
Aromamassage (oktober 2017)
Fybromyalgie (november 2017)

Al mijn massages zijn Massages op Maat, d.w.z. dat in overleg met de klant de massage afgestemd wordt op de klant en zijn/haar vraag cq klacht. Bij vervolgmassages wordt er elke keer opnieuw afgestemd met de klant en de massage eventueel aangepast. Elke massage is dus uniek.

Ik verheug me er nu al op je te mogen begroeten in mijn praktijk.