De eerste keer krijg je een korte intake zodat ik weet waar ik rekening mee moet houden en je weet wat je kunt verwachten. Bij vervolgbehandelingen is er geen intake, maar uiteraard wil ik wel even weten hoe het met je is en waar je die dag behoefte aan hebt. Alle behandelingen gaan in goed overleg, want het belangrijkste is dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij mij.

Mijn massages zijn een combinatie van ontspanning en het oplossen van klachten. De massages kunnen variëren van stevig tot zacht, echt harde massagetechnieken kom je bij mij niet tegen. Mijn mening is dat het soms best wat gevoelig mag zijn, maar niet echt pijn hoeft te doen.

Tijdens de massage maak ik waar nodig gebruik van cupping en/of masseer je met de massagemagneten.

Bij de hele lichaamsmassages vanaf 90 minuten masseer ik je met een op jou afgestemde olie. Als basisolie gebruik ik druivenpitolie en deze wordt dan gemengd met etherische oliën.

De duur van de massages is vanaf 60 minuten tot ca 2 uur. Mijn voorkeur gaat uit naar hele lichaamsmassages, omdat dan het hele systeem in werking wordt gezet. Het is ook goed om alle tijd te nemen voor een massage omdat je dan beter ontspant en de massage meer effect heeft.

Uit ervaring weet ik dat spierklachten vaak door stress ontstaan. Lichaam en geest is één en beide hebben invloed op elkaar. Verminder de stress en er ontstaat minder spanning in de spieren. Bij een massage krijg je dus dubbel effect, de spierspanning vermindert en de stress neemt af. Het effect van een massage kan waarneembaar nog enkele dagen voelbaar zijn, bij een gezonde levensstijl zelfs nog langer.

Het is mogelijk dat tijdens de massages emoties omhoog borrelen, dat is natuurlijk helemaal oké en laat het er dan ook gewoon zijn. We kunnen hier na die tijd ook even over praten als je dat wilt. Ik ben geen coach en pretendeer ook niet dat te zijn, maar ik kan je wel mijn volle aandacht geven, zonder oordeel, want het is goed zoals het op dat moment is. Ik heb een uitgebreid netwerk en kan je als je daar behoefte aan hebt wel in contact brengen met iemand die wat voor je kan betekenen.

Ik heb hiervoor altijd voldoende ruimte tussen mijn massages en kan je verder ook tips of oefeningen meegeven.

Ik heb geen online systeem om afspraken te maken, want ik wil graag persoonlijk met je afstemmen wat goed voor je voelt en van daaruit een afspraak voor een Massage op Maat met je maken.

Als je een afspraak maakt van 60 minuten kan ik, bij weinig klachten, een hele lichaamsmassage geven. Heb je wel klachten dan overleg ik met je wat ik wel en niet ga masseren en kan er extra aandacht aan de klacht besteedt worden.

Een massage van 90 minuten is eigenlijk altijd een hele (ontspannende) lichaamsmassage, waarbij er ruimte is om aandacht te besteden aan bepaalde klachten. Bij deze massage masseer ik je met een op jou afgestemde olie.

Wil je echt even helemaal tijd voor jezelf boek dan een Massage op Maat de Luxe. We laten de tijd hierbij los. We beginnen of met een intake of een gesprekje vooraf, waarbij we overleggen hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt die dag. Aan de hand daarvan gaan we samen kijken welke etherische olie of oliën daarbij het beste passen en maken daarmee een speciaal op jou afgestemde olie.

Daarna begint de massage. Al masserende kijk ik wat ik tegenkom en doe ik wat nodig is om bijvoorbeeld spierspanning te verminderen. Eventueel maak ik tijdens de massage gebruikt van cupping en/of massagemagneten. Zo ga ik het lichaam langs. Van tevoren wordt afgesproken of de buik en/of het gezicht ook mee gemasseerd mogen worden. De ervaring leert dat masseren zonder op de klok te letten tussen de vijf kwartier en twee uur duurt.

Daarna mag je rustig blijven liggen en navoelen. Ik ga dan ondertussen een kopje thee maken. Als ik dan weer terug ben kan je rustig in je eigen tempo overeind komen en je weer aankleden. Daarna kan je rustig je thee drinken en kunnen we eventueel napraten, maar heb je behoefte aan stilte dan is dat natuurlijk prima en dan drinken we in stilte onze thee.

Neem contact op Maak een Afspraak!