Wie werkt er bij Massagepraktijk Fysiek?

Erna van Oostrom

Gediplomeerd (sport)masseur

Mijn naam is Erna en ik ben sinds 2013 eigenaresse van Massagepraktijk Fysiek. Nadat ik de opleiding sportmasseur afgerond had in 2013 is er een wereld voor mij opengegaan. Waar sportmassage zich richt op het voorkomen en behandelen van blessures kwam ik er steeds meer achter hoe sterk de verbinding tussen lichaam en geest is en ook hoe belangrijk de kracht van aanraking is. Ik heb mij dan ook verder ontwikkeld met diverse massagetechnieken en andere ondersteunende opleidingen om deze kracht beter te kunnen overbrengen op jou.

Veel spierklachten ontstaan doordat je een teveel aan stress en spanning in je leven hebt. Door je te laten masseren, worden je spieren soepeler, verbetert de doorbloeding en het herstel en creëer je tevens rust en ontspanning in je leven. Door de kracht van de aanraking kom je weer terug bij jezelf en leer je beter te voelen hoe het met je gaat.

Kies jij er voor om goed voor jezelf te zorgen? Kom dan snel langs voor een massage. Dan zorg ik dat je helemaal ontspannen en met nieuwe energie de deur uit stapt!

AFSPRAAK MAKEN

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op voor het maken van een afspraak!

Laat hier je gegevens achter!

Selecteer een geldig formulier