Fysiek massage

Even aandacht voor jezelf

Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Massage werkt ontspannend en verzorgt lichaam en geest.

Iedereen kent het: stress, vermoeidheid, pijn, een jachtig leven. Je voelt je slap, energieloos of je hebt fysieke pijn.

Een massage geeft je de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een ontspannend effect op lichaam en geest

Gun jezelf eens een massage!

Massage op maat

Bij mij geen lange lijst met verschillende behandelingen. Ik bied één massage aan die op jou wordt afgestemd . Tijdens de intake vraag ik wat je klachten en/of wensen zijn. Aan de hand daarvan weet ik hoe ik de massage het beste kan opbouwen en welke technieken ik daarvoor het beste kan gebruiken.

De massagetechnieken heb ik geleerd tijdens diverse opleidingen en workshops.

Meer informatie over mijn massages.

Massage op maat, maatwerk voor de klant!

Wil je ook een massage op maat? Klik hier voor het maken van een afspraak.

De massages worden gegeven in mijn sfeervolle praktijkruimte aan De Hoek 25 in Heino. Ik ben in het bezit van het NGS-diploma (Nederlands Genootschap voor Sport-en Wellnessmassage). Het NGS-diploma is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid