Massage op Maat

Ontspannen

Loop jij al weken, of misschien al maanden rond met spanningsklachten? Het is dan extra belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf om lekker te ontspannen. Daarnaast zorgen massages ervoor dat jouw klachten verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen.

Genieten

We leven in een tijd waar we heel veel moeten en heel weinig mogen. Het is daarom extra belangrijk om tijdens dat ene vrije uurtje dat je over hebt lekker te genieten. Hoe kan dit beter dan met een massage! Misschien kan je wel iets meer tijd vrij maken dan een uurtje en kan je in alle luxe extra lang genieten.

Rust

Voel jij je slap, energieloos of heb je fysieke pijn? Een massage geeft je de mogelijkheid om een moment echt even helemaal bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een ontspannend effect op zowel jouw lichaam als geest.

Heb je geen idee welke massage het beste bij jou past?
Neem vrijblijvend contact op!

Soorten Massages op Maat

Massage op Maat KORT

Bij weinig klachten, is het mogelijk om een hele lichaamsmassage in 60 minuten te krijgen. Heb je wel klachten dan overleg ik met je wat ik wel en niet ga masseren en kan er extra aandacht aan de klacht besteed worden. Tijdens de massage maak ik vaak gebruik van cupping en/of massagemagneten.

Massage op Maat LANG

Een massage van 90 minuten is eigenlijk altijd een hele (ontspannende) lichaamsmassage, waarbij er ruimte is om aandacht te besteden aan bepaalde klachten. Tijdens de massage maak ik vaak gebruik van cupping en/of massagemagneten en in overleg zet ik ook mijn klankschalen in. Bij deze massage masseer ik je met aan de druivenpitolie toegevoegde 100% natuurlijke etherische olie.

Massage op Maat DELUXE

Wil je echt even helemaal tijd voor jezelf boek dan een Massage op Maat de Luxe van 120 – 150 minuten. We laten de tijd hierbij los. We bespreken uitvoerig wat jij nodig hebt en ik masseer met een speciaal op jou afgestemde olie. Tijdens de massage leg ik de nadruk op massagetechnieken die de spierspanning verminderen. Ook maak ik tijdens de massage eventueel gebruik van cupping en/of massagemagneten. In overleg maar het heeft zeker mijn voorkeur zet ik ook mijn klankschalen in. Indien je wilt, praten we na met een kopje thee of we drinken de thee in stilte.

Ben je benieuwd welke massages ik allemaal aanbied? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren en wensen!
Bekijk hier alle Tarieven

AFSPRAAK MAKEN

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op voor het maken van een afspraak!

Laat hier je gegevens achter!

Selecteer een geldig formulier