Fysiek massage

 

Magneetsieraden Energetix

Door allerlei invloeden van buitenaf zoals spanning en stress maar ook elektrosmog zoals van de gsm, pc, zendmasten en eigenlijk alles van op afstand bestuurbaar is kan de structuur van ons weefsel en spieren in de war raken en minder gaan functioneren. Het gevolg is dan dat we lichamelijke en/of geestelijke klachten krijgen.


Met behulp van magneten worden de cellen weer geordend en komt je lichaam weer in balans. Magneetsieraden brengen uw lichaam niet alleen weer in balans maar ook verbeteren ze de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Verder verhogen ze het zuurstofgehalte in het bloed, het energiepeil en het zelf genezend vermogen van het lichaam.

De sieraden zijn eigentijds, exclusief, duurzaam, modieus, klassiek en betaalbaar. Ze zijn tevens nikkel- en allergievrij.
Ze mogen alleen niet gedragen worden als u een pacemaker of een insulinepompje draagt dit i.v.m. het leeg trekken van de batterijen.

Momenteel heb ik nog geen webshop. Je kunt de catalogi online bekijken https://energetix.tv/nl/product/ Helaas staan hier geen prijzen bij. Je kunt de catalogi aanvragen of prijzen opvragen via info@massagepraktijkfysiek.nl

In enkele sieraden is als extra koper verwerkt. Koper is ontstekingsremmend en heeft een positieve invloed op onze hormoonhuishouding. Dus heeft u last van uw gewrichten of is u lichaam ontstekingsgevoelig of heeft u last van uw hormonen dan is een sieraad met koper aan te raden.

Meer weten of sieraden bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen.